Vindskydd, klor och bebismage!

Hej där ute!
Varit vaken en stund ungefär sedan kl 7. Vilket är skönt men även lite jobbigt då jag inte gått upp så tidigt sedan två veckor tillbaka förut när vi skulle till ullared. Så just nu är man allt bra trött men piggnar väl till om ett tag. 
Annledningen till att jag skulle upp tidigt var att jag hade ett möte kl 9 i Vara. Vad det handla om tänker jag inte gå in på i detalj. Men hoppas att jag kommer få ut något av dessa möten. 
 
Väl hemma så fick jag käkat en bit frulle och sedan gick jag ut och gav alla fyrbeningar frulle. Alltid lika mysigt att ge dom mat och man ser att dom uppskattar det man gör för dom.
Resten av dagen har jag inga speciella planer precis. Ska små plocka lite här hemma samt få klippt Missans klor. Anledningen till att jag klipper klorna på en katt är att hon inte sköter om dom själv. Så har klippt bak än så länge men måste få till fram också vilket hon inte riktigt gick med på men får kämpa på under dagen och ta hjälp av sambon ikväll om jag inte får fixat det under dagen. Och löser det sig inte då så får jag ta hjälp utav veterinären helt enkelt. 
 
Min gose Missan!! <3<3
 
Igår så fick min sambo och hans far fixat klart vindskyddet till fåren och getterna samt foderhäcken.
Så imorgon ska jag se om vi kan flytta fåren till getternas hage. Tog så klart några bilder nu idag då det var mörkt igår när vi väl hade det på plats.
 
Visst blev det tjusigt! :D
Är så otroligt nöjd och hoppas djuren blir det också :)
 
Igår medans jag väntade på att dom skulle komma med vindskyddet så kollade jag runt lite på getterna och tror nog det blir några getbebisar i februari. Min plan var att vänta tills oktober november med å betäcka men det tyckte inte bockarna. Så först rymde den ena bocken och sedan den andra. Så vet inte vilka som är dräktiga eller med vilken bock heller för den delen. Men tror i alla fall att en av damerna är dräktiga då hon är ganska rund just nu.
 
Tror ni det finns någon eller några bebisar i den där magen?
Känns nästan så hehe. 
 
Men men nu ska jag hitta på något annat innan dagen tar slut.
Hare!!