Glad Påsk :)

Hej där ute!
Nu har ytterligare en vecka bara flugit förbi egentligen är sjukt vad fort tiden går.
Veckan som varit har väl bjudit på en hel del ändå.
Har jobbat alla dagar utom onsdag då låg jag hemma å var sjuk tyvärr. Halsont som tusan som började redan i måndags. Men blev värre ju längre veckan gick. 
I tisdags var det ju verkligen inte min dag. Jobbade kväll men var bra kämpigt då förkylningen verkligen visade sig. Men dagen blev värre när jag fick punktering på hemvägen också. Då var verkligen humöret i botten. Men lyckades byta till reserv däcket så blev inte gö sen hem ändå. Men glad var jag inte.
Onsdag fick bli hemma så kroppen orkade med resten av veckan. Så på torsdagen var jag piggare å tillbaka på jobbet. Lite små slö i början men blev piggare under dagen :) Så bestämde mig på kvällen att följa med dom andra ut till Båberg där Lasse Stefans spelade för kvällen. Blev några lugna danser för att inte anstränga kroppen för mö. För kan inte låta bli att dansa lite åtminstånden hehe 
I fredags var det jobba på kvällen. Flöt på någorlunda bra men blev lite övertis denna gången men va lite små slö men men var bara kämpa på ändå.  Och när jag sedan skulle åka hemåt så hittade jag en liten present från cheferna. Fick ett jätte gulligt litet påsk ägg :) Bättre chefer kan jag nog inte hitta känns det som.  Hade verkligen inte räknat med något sånt :)
 
Jätte gulligt!
 
Idag på självaste påskafton blir det inte mera än att mysa hemma egentligen. Halsen idag är totalt kass. Kan knappt prata, kracksar som tusan hehe
Så mysa med god mat här hemma är planen :)
 
Glad Påsk på er och hoppas er dag blir bra :)