Jobb, jobb, jobb

Hej där ute!
Fredag idag och för många innebär det ledighet. För min del blir det ett pass imorgon bitti på jobbet. Men klagar inte för det. Blir ledig hela söndag samt resten av lördagen så klart så överlever allt hehe
 
Denna dagen var det ju jobb imorses så klart. Gjorde rutinerna. Fodra kalvar, ge tjurarna ensilge och se så alla mår bra så klart. Gjorde bara rutinerna idag. Blev hemfärd sedan. Jag och R skulle nämligen ner till samhället och förtidsrösta då jag måste förtidsrösta eftersom jag inte är skriven i nossebro ännu, inte orkat byta adress hehe. 
Blev sedan en snabbis in på blommaffären samt konditoriet för att köpa födelsedags present till min mor som fyllde 50 i onsdags. Blommor och något gott går ju alltid hem hehe
Lämnade av R hemma och styrde sedan bilen mot Sjuntorp och mina pärons gård.
Gav mor min sina presenter när jag kom dit och sedan åkte vi in till Trollhättan för att äta lite lunch ihop. Finns en resturang som ligger ovanför ÖoB som serverar mera svensk husmanskost, vilket är super gott! Och just på fredagar har dom efterrätts buffé också, sjukt gott!! 
Så himla gott!!
Proppmätta så vi nästan rulla fram begav vi oss hemåt igen. Väl hos mor så sa jag hejdå och åkte hemåt igen. Blev en snabbis ner tilll samhället när jag kom hem för att köpa blåbär till svärmor från en som brukar komma dit på sommaren och sälja olika bär och sylter. 
Sen blev det att plocka ihop ett gäng med äpplen i R´s brors trädgård. Då jag har köpt en fruktpress så ska pressa äpple must och till det behövs massa äpplen. Och R´s bror har massa äpplen i sin trädgård.
Blev en hel del men ska hämta mera imorogn hehe
Fick även sällskap en stund utav deras översociala katt hehe.
Han gav inte upp även om jag inte klappa han så då hoppa han upp på min rygg hehe så mysig så.
 
Blev hem en snabbis när jag var nöjd med äpplena. Byta kläder och vidare till jobbet igen för att göra kvälls rutinerna. Flöt på bra där med så blev klart runt kl 18. Hem igen och plocka lite med äpplena innan jag gick in för kvällen. När R väl kom hem så blev det mat. Ikväll blev det jätte pirog som vi gjorde igår kväll. Super gott var det men blev mycke mat. Men vi slapp göra mat idag vilket var skönt :)
Men nu blir det att fortsätta kolla på Wallender som går på tv4 film.
Hare!