Agility, häst och fest

Hej där ute!
Söndag igen och slutet på denna veckan. Tiden bara flyger iväg och det är mindre än en vecka kvar till midsommar. Helt sjukt! Vad som händer då har jag ingen aning om.
 
Men helgen har varit toppen, minst sagt! 
I fredags så jobbade jag morgon. Gjorde rutinerna som vanligt sen fick jag högtryckstvätta några liggbås i kornas lösdrift. Inte den roligaste uppgiften men ändå skönt att bara köra på med en å samma sak hela dagen. Gå i sin egen värld och lyssna på mina ljudböcker. 
Väl klar så gjorde jag några små saker, var även en kviga som kalva precis innan jag skulle åka hem. Hörde en ko som råmade till på ett sätt som dom bara gör när dom kalvar. Så ringde chefen men han inte mer än å göra det innan det sa plopp och kalven var ute. En liten kvigkalv (tjej). Alltid lika härligt med kvigkalvar :)
Rent och fint!!
Sen bar det av hemåt i räser fart. Eftersom vi skulle åka iväg ner till Torslanda och hämta hem agility hinder som jag köpt! Är ett av dom köp som jag är otroligt nöjd över! Och aldrig kommer ångra någonsin!
Men innan vi åkte till Torslanda så tog vi svängen förbi Bräckboden i Kungälv då min kära svärmor aldrig varit där och ville så gärna dit innan dom flyttar till Riga. Så blev ett trevligt stopp där :)
Inhandlade bara lite jag och sambon ;)
Sen var det ner till Torslanda, hämta hindren och hemåt igen. Blev även ett stopp i Sollebrunn för att äta lite mat. Blev pizza. Helt okej men inte min favorit pizzeria. 
Väl hemma så bara myste vi tills vi somnade. Härlig fredag utan dess like!
 
Lördagen innebar sovmorgon som var välförtjänt. 
Blev även en morgon promenad med Happie till kära svärmor för att hämta märktången till lammens öronmärken då 4 av våra lamm fick flytta till ett nytt hem. Så dom märktes och lastades på släppet. Känns otroligt skönt när man kan sälja djur som får fortsätta göra nytt någon annanstans. Sen är jag inte emot att skicka djur till slakt heller men ändå känslan är alltid lika härlig :) 
När han åkt så fick jag hjälp av R att bära av mina agility hinder.
Blev även att testa dom sedan. Så otroligt nöjd är jag och Happie tyckte det var så kul! :D
Här är mina underbara hinder!
En vipbräda samt en balansbom. Så otroligt glad över dom här! Känns fortfarande otroligt overkligt att dom verkligen är mina! Så nu kommer jag garanterat träna mycket mer agility hemma än jag gjort innan. Har även beställt en hållare till mobilen så jag kan filma mina träningar fram över.
 
Efter middagen så blev det att sätta sig i bilen och köra mot Vedum hållet för att faktiskt kolla på en foderhäst. Ett 21-årigt arabsto. Super mysig verkar hon vara! Så det är bestämt att hon flyttar hem till mig fram på. Super kul verkligen! Nu kommer jag kunna ha Sunshine hemma i vinter och även ha ett toppen sällskap till henne som jag även kan motionera :D Längtar så det inte är klokt kan jag tala om! 
 
Sen var det hemåt, pysslade i trädgården ett par timmar innan sambon kom hem och vi gjorde oss iordning för kvällens utgång. Eftersom man bor på landet så är ju parkfesterna dom bästa som finns typ. Kvällens fest var på ett ställe som heter Djupsås. Var två lokala band som spelade. Men först blev det förfest hos R's kusin som också nästan är vår granne. Var super mysigt! Träffade nya människor och även gamla bekanta. Super mysig förfest även om regnet hängde i luften och droppa lite också. Sen greppa en del av oss cyklarna och gav oss av mot festplatsen. Väl där var det super mysigt verkligen! Blev många trevliga möten med folk man känner sen innan och en hel del dans för min del. Dock var banan väldigt hal men tog man det lugnt så gick det super att dansa då med. Var väldigt nöjd med tiden där inne i parken! När det var slut i parken bar det av på efterfest hos en person inte allt för långt bort från parken. Blev tjöt och skratt där ett tag. 
Det coolaste hos han var att han hade en samling av ölburkar av alla dess slag! Det var sjukt coolt att se alla burkar från många olika år. När det började bli lite drygt där så styrde vi cyklarna hemåt igen :) Landade hemma cirka kl 4 på morgon inte helt hundre men runt där.
Han som betyder mest å gör livet värt! <3
 
Idag söndag har man inte gjort mycket alls. Legat i sängen och bara tagit det lugnt. Haft R hemma under några timmar mitt på dagen vilket har varit super mysigt! Vi har kollat serie och lagat mat ihop. Bara en helt enkel söndag ihop utan större stress av nått slag.
 
Är min helg beskriven i ord.
En riktigt toppen helg! Kunde knappt ha önskat mig mera!
Har sån tur att man har såna underbara människor runt om sig som gör livet underbart.
 
Hare!