Mycket häst och även agility

Hej där ute nu är det ett par dar sen jag skrev sist. 
Tiden bara flyger fram.
 
Tisdagen bestod utav jobb på dagen. Och sedan en informations träff på kvällen som lrf annordnade angående generationsskifte. Vart en rätt så lärorikt möte. I alla fall för mig presonligen som har väldigt lite koll på hur man lättast genomför ett generationsskifte. Träffade även min gamla ridinstruktör som jag hade när jag var typ 13-15 år. Superr kul då man inte träffat henne på nästan tio år. Vi fick även en redigt god smörgås mitt i mötet. Mums säger jag bara!
 
Onsdagen bestod så klart utav jobb också. Sen på kvällen var det avslutning utav rallylydnads kursen. Det gick väl si så där skulle jag vilja säga. Tror väl inte att rallylydnad är våran grej direkt. Men är rätt kul med en ny utmaning. Så ska nog börja träna lite skyltar till våren igen. Och se om vi kommer längre med det då, för skoj det var de allt. 
 
Torsdagen så tog jag en delad dag på jobbet så jag blev ledig mitt på dagen för att kunna greja med hästarna. Fick sällskap utav kära Emelie, som dock inte ridit på ett x antal år. Men det gick super fint för henne även för mig. Var mysigt att ha med någon på hästryggen som sällskap och inte bara en som går bredvid. På eftermiddagen blev det tillbaka till  jobbet för eftermiddags rutinerna. När dom var klara blev det snabbt hem, in i dushen och göra sig klar för att åka till Floby och maskinvisning. Vart kul att se den nya Pottinger pressen. Så vi hoppas på en demo till nästa år. 
Det enda tråkiga var att maten tog slut på visningen. Så blev pizza efter visningen istället. Men var rätt gott det med hehe. 
 
Mysig ridtur! 
Super fin traktor å gödseltunna från maskinvisningen.
 
Fredagen bestod utav först lite jobb och sen blev det hem lite under dagen för att vila upp sig inför kvällen då det vart firma fest med jobbet på schemat. Men blev först tillbaka till jobbet en snabbis för att hjälpa till med eftermiddags rutinerna innan vi skulle iväg.
Kvällen började på krogen Kronan i Vara. Där vi spelade shuffelbord först. Har aldrig spelat det innan men vart sjukt kul ändå. Sen fick vi gå en sväng och kolla på alla whiskey flaskor som dom samlat ihop för att få till en av dom största whiskey samlingarna i världen. Var rätt fashinerande av alla flaksor dom hade. Nästa stopp på kvällen blev bowling. Vart sjukt länge sen vi bowla så vart otroligt roligt! Rätt dumt att man inte gör det oftare egentligen när det är sjukt kul! 
Efter alla dessa skojigheter så bar det av hemåt mot chefens hus där det väntades mat och dryck. Var super god mat! Länge sen man åt sån lyx mat egentligen hehe
Visst ser det sjukt gott ut?
Resten av kvällen flöt på med trevligt prat och lite mer drickande. Strax efter klockan tolv begav vi oss av hemåt. Lite lagom fulla och trötta. Summrerar kvällen som en av dom roligaste kvällarna jag haft på sjukt länge! Så nöjd totalt!
 
Lördag morgon var man måttlligt trött och seg när man gick upp. Vid strax efter klockan tio stod Maria på gårdsplanen och väntade på mig. Yr vaken och hungrig föreslog jag att vi skulle äta lite frukost på Elins bageri i Nossebro. Sagt och gjort så fick det bli en smarrig räkmacka på bageriget. 
Efter det blev det en sväng till den närliggande hästsports butiken, Ankis hästsport. Fick med mig ett måttband, hönät och lite hästgodis hem. Samt beställt foder till båda hästarna. 
Sen var det hem, äta lite och upp till stallet för en rid tur. Jag red Sessan och Maria Sunshine. Gick väl helt okej, Sessan vart rätt otålig ibörjan men lugnade sig lite sen.
Sen blev det god mat och film på kvällen innan vi kröp ner i säng.
 
Söndag morgon och upp runt halv åtta. Valkades nämligen agility tävling för min del. Inget allvarligt så egentligen bara en enkel blåbärs tävling. Klockan nio vart första banvandringen. Vart tre lopp totalt. Är nöjd över våra tre lopp vi gjorde även om dom inte fick felfria. Fick först en vägran i första loppet och sen en disk i andra och en vägran i tredje men ändå sjukt nöjd!
När det var klart vart det hemåt och byta kläder och upp till stallet igen. Vi hann nämligen med en ridtur innan Maria skulle fara hemåt igen. Men denna gången red jag Sunshine och Maria Sessan.
Maria skulle testa att fatta galopp på Sessan en gång under våran tur. Blev två galopp språng sen drog Sessan ner huvudet. Sen testa vi en gång till och då gjorde hon så igen och Maria höll på att flyga av hehe. Mindre lyckat men men gick bra resten av vägen.
Efter turen åkte Maria hemåt och jag gjorde stallet innan jag gick hemåt.
Blev att värma sig i sängen tills R kom hem och man kunde fixa mat.
 
Men nu blir det nog att göra sig klar för natten och sova.
Hare!