Tripp till Skåne

Hej där ute!
Då tar man sig en titt in här igen vilket var ett tag sen. Som vanligt springer tiden iväg. Jobbar bort den mesta av min vakna tid. Å jobbar jag inte så är jag hos hästarna. Där av så ute blir bloggandet lite då jag inte har så mycket att skriva om precis när alla dagar ser lika ut typ. 
 
Men i förra veckan så hände de lite andra saker.
Var årsmöte med klövvårdsföreningen, denna gången nere i Skåne.
Så blev att delta på detta. Vi åkte ner på onsdagen redan då det började kl 9 morgonen där på. Åkte bil ner med 3 andra plus R så klart. Blev sen säng gång redan första kvällen. Landade i sängen vid halv två på natten. Vart redigt skönt. 

Blev god hotell frulle på morgonen sedan innan första föredraget för dagen.
Torsdag kväll blev något senare än förra hehe. Den bjöd även på en choklad provning som var rätt intressant faktiskt för en som gillar choklad rätt så mö hehe.
 
På torsdags kvällen umgicks jag väldigt mycket med en kär vän inom klövvårdskretsen å kanske blev lite mycket sprit den kvällen hehe. Sängen intog vi typ halv fyra på morgonen, å vi skulle upp klockan sju igen typ hehe. För på fredagen skulle vi åka med buss bort till Alnarp för att lyssna på föreläsningar där. Var sjukt trött och höll på att somna ett par gånger hehe tur man hade R å min kära vän bredvid som kunde väcka mig så jag inte började snarka haha.
Och sen var det hemgång på lördagen. Lite efter längtat. 
Och maten under denna resan. Wow säger jag bara, så otroligt god!!
På torsdag och fredag kväll fick vi två rätters. Torsdags kvällen fick vi ryggbiff som huvudrätt och cream brule (stavning? hehe) till efterrätt. Fredags kvällen fick vi fasanbröst som huvudrätt och blåbärs pannacotta som efterrätt. Asså så sjukt gott alltihopa!! Självklart kunde man inte låta bli att ta bilder på den underbara maten. Men en summering av resan var att det var toppen! 
Ryggbiffen!
Cream Brule
Fasanbröst, väldigt gott faktiskt.
Och sist blåbärs pannacottan.
 
Sen när man kom hem på lördagen var det direkt till stallet och fixa iorddning där. För på kvällen sen var vi bort bjudna till en vän. Så det bar iväg dit. Hon gjöd på super god hemmagjord pizza. Och så blev det lite musik quize också. 
 
På söndagen sedan var man helt slut körd hehe sov till halv tolv ops! Men var välförtjänta sovtimmar.
 
Sen flöt veckan på som vanligt med jobb. Förutom igår kväll (onsdag) då var jag faktiskt iväg på agility träningen igen. Var första tillfället för iår, med en ny instruktör också. Hon var bra men saknar så klart den gamla instruktören en del men henne träffar man på lördag istället.
 
Ne men nu ska här ätas mat med min gubbe.
Hare!