Luktar hallon :D

Hej där ute!
Onsdag och lill lördag som många kallar den här dagen.
Idag har det fasiken hänt grejer. Vart jobb imorses som vanligt. Flöt på bra, alla åt som dom skulle och var där dom skulle hehe
 
Blev hemåt vid halv tolv. Snabbt ärende inne i nossebro innan jag styrde bilen mot svärmor. Blev att prata med henne en stund innan en person som skulle klippa fåren dök upp. Hjälpte då svärmor att putta fram fåren till klipparen. Flöt på bra och fåren skötte sig fint så nu är dom nakna å fina hehe.
Blev en snabb lunch hos svärmor sedan innan det blev hem till egna gården för att hjälpa sambon och svärfar att putta fram korna som skulle upp i verkstolen och få klippt sina fötter. Vart bara 8 kor som var uppbundna som behövde ses över. Så gick rätt snabbt. 
Blev en snabbis ner till ridskolan för att lämna en sak där innan bilen styrdes mot jobbet igen. 

Eftermiddags rutinerna på jobbet gick rätt fort. Vart klar på 1,5 timme vilket vart rätt skönt ändå.
Väl hemma så drog jag igång att baka lite igen. Blev inget bakande i måndags. Så gjorde de idag istället. Blev Hallonpajsrutor. Aldrig bakat förut så hoppas att dom blir goda, dom luktar väldigt gott i alla fall. Men provsmakning blir först imorgon, spännande!
Före gräddning. Invigning av denna bakformen också.
Efter gräddning, ser super god ut! :D
 
Imorgon blir det förhoppningsvis en rätt lugn dag också. Ska troligen mocka kalvbox på jobbet, ser inte fram emot det men men måste göras helt enkelt :)
 
Hare!

Kommentera här: