Strul och påsk

Hej där ute!
Har ute blivit att uppdatera bloggen nu det senaste då tiden inte funnits. Har varit fullt upp hemma och på jobbet. Men om man ska prata lite snabbt om påsken som var förra helgen så hade jag en super mysig påsk.
 
Skärtorsdagen spendera vi i Tånga hallen i Vårgårda för att lyssna på Drängarna och 2 Blyga läppar. Var en trevlig kväll även om den inte blev riktigt som jag hade hoppats på. Men vi hade roligt :) Påskafton bestod av att äta påskmiddag hos svärföräldrarna. Dock blev inte heller denna kvällen vad vi hoppats på då vi fick kasta oss iväg och jaga in kvigorna i sin hage igen, då en granne helt plötsligt fått för sig att tända påskbrasa och skjuta raketer. Och detta skedde precis intill kvigornas hage mer eller mindre. Så jävla idiotiskt!!
Men vi fick in dom i hagens om tur var men var inte det roligaste precis att behöva jaga kvigor på påskafton. Och detta var väl min påsk egentligen. Jobbade visseligen alla dagar utom fredagen men var skönt att kunna bryta av med något in i mellan med :)
 
Den goa desserten på påskafton 
 
Sen har det väl inte hänt så super mycket annat egentligen. Varit en del krångel på jobbet med en fodervagn som är sönder där vi nu får köra ut fodret med skottkärra, mindre skoj. Så är väl det jag sysslat med dom senaste dagarna egentligen på jobbet. 
Nöjda kor som fått massa mat!
 
Jo, glömde ju nästan bort det. På annandag påsk var jag ju iväg på ett litet äventyr. Hade anmält mig och Happie till en inofficiel agility tävling i Trollhättan
Och så sjukt nervös jag var inför detta. Men när vi till slut kom dit, var strul med min gps på telefon. Så kände det ändå bra. Men var först efter första loppet av 2 som allt började släppa lite. Körde två öppna klasser inom agility som det heter, vilket innebär att svårigheten på banorna ligger på klass 1-2 nivå. Var två super roliga banor. Är jätte nöjd över att jag kom dit och gjorde vårt bästa trotts nerverna jag bär på. Blev dock två diskade lopp men vi kom dit och det var ett av dom första målen för mig. 
Så nu planerar jag att åka till Ullricehamn den 12 maj på en inofficiel tävling där. Just för att träna mina nerver. Och kommer även ha bästa supporten där, min tränare Emmie ska också delta. Så kommer bli super kul!
Här är banorna vi sprang i Trollhättan.
Super roliga verkligen!
 
Men ska nog kanske försöka göra något vettigt av den här söndagen, som jag dessutom är helt ledig från jobb på. Har bara gottat mig inne hela dagen typ. Har däremot fått skickat in både momsen och dekralationen. Vilket känns toppen!
 
Ne men nu får jag hitta på något annat.
Hare!