365 dagar

Hej där ute!
Har varit en hyfsat lugn dag på jobbet idag. Bara gjort dom vanliga rutinerna egentligen mer eller mindre. Och nu börjar det gå bättre med dom tre nya kalvarna vilket är otroligt skönt. 
Och idag är väl egentligen inte vilken dag som helst heller. Har faktiskt jobbat på denna arbetsplats i ett helt år nu. Så för ett år sen satte jag min fot på den gården som deras anställda. 
Har varit ett tuff år för mig både på jobbet samt personligt. Men jag har kämpat på även om jag bara viljat ge upp in i mellan. Känns rätt overkligt att det redan är ett år, även om det känns som om jag varit där längre. Men kommer troligen bli flera år på denna gården. Tycker det funkar bra även om det är tufft in i mellan. Men så snälla och bra chefer är svåra att hitta, så bäst att hålla fast i dom.
Och har ju utvecklats en hel del också sen jag började där. Har lärt mig att ta egna beslut utan att alltid fråga någon annan först samt blivit säkrare på att köra traktor på asfalterad väg där man rätt ofta får möte. Och så har jag även fått lärt mig hur mycket jag faktiskt klarar av på egen hand utan att få en massa hjälp. Så har varit ett lärorikt år.
 
Men men nu blir det snart att äta kvällsmat med bästa sambon innan sängen. Upp imorgon igen för att jobba som vanligt. Men blir sista dagen innan lite ledighet på 2,5 dag. Och då bär det iväg till falkenberg för att kolla på revyn där på Vallarnas friluftsteater. Ska bli super kul och mysigt att komma iväg med sambon på tu man hand.
 

Hare!

Blire ett litet urplock av bilder från året på gården :)