Händer mycket på kort tid

Hej där ute!
Är två veckor sen jag skrev ett inlägg här inne senast. Orken har inte funnit helt enkelt och har prioriterat livet utanför skärmen istället. 
 
Men har hunnit med en hel del sen jag skrev senast. 
Var iväg på examens fest hos en vän till oss som avslutat 2 års studie på Biologiska yrkeshögskolan. Vi rullade därifrån vid halv ett. Och samma kväll som hon hade examens festen så var det även dans i en av dansparkerna i närheten. Så sambon och jag tog oss en sväng dit när examens festen vart slut. Och sen blev det efterfest också hos en, så landade hemma i sängen halv fem på morgonen hehe. Bra trött var man så vart redigt skönt å sova hehe.
 
På måndagen (för en vecka sen) så bar det iväg på lite ledighet från jobbet. Och styrde bilen mot Ullared och Gekås! Blev en hel dag i varuhuset tillsammans med en kär vän. Var riktigt skönt att komma iväg en sväng ifrån vardagen och bara unna sig själv lite saker istället.
Blev pank kan man väl säga men vart värt det också!
Mumsig middag på Gekås!
En av klänningarna jag hittade. Köpet en i svart å en i vit. Super snygga! 
 
Dagen efter så blev det att göra ladugården på jobbet på morgonen innan det bar iväg på ett annat gårdsbesök. Var till en gård där man födde upp köttdjur. Och det nybyggda stallet på gården vart super fint verkligen!
Sjukt snyggt stall!
 
Hade dock även fått ett otroligt tråkigt samtal från min mor dagen innan. Äger sen 6 år tillbaka ett islandssto som bor hos min mor, Skutla heter hon, då hon lever pansionärs livet. Men tyvärr har Skutla inte långt kvar. Min mor skulle kolla tänderna på henne då hon magrat av väldigt fort. Men när veterinären skulle lyssna på henne så hittade hon istället att hon har hjärtflimmer. Och det är orsaken till varför hon tappat vikt så fort. 
Känns ändå rätt acceptabelt att Skutla snart inte kommer finnas hos mig mera ändå. Hon är 30 år fyllda, vilket är en gammal ålder för en häst. Och dom sista åren har Skutla haft ett helt underbart liv och bara fått vara häst. Saknade av henne kommer bli enorm. Bättre häst kommer jag nog aldrig få. Har aldrig känt mig så trygg på någon hästrygg tidigare som jag gjort på hennes rygg. Älskade Skutla, har dig att tack för mycket!
Älskade Skutla! Evigt älskad <3
 
Men för att istället prata om något roligare. Så har det ju även varit midsommar. Och det var en riktigt rolig midsommar, länge sen jag hade så otroligt roligt som jag hade på midsommaraftons kväll. Vi var bort bjudna till några vi egentligen inte känner riktigt vi vet bara vilka dom är men några som vi står nära skulle dit också därför vi blev bjudna dit. 
Det blev mat, drickande och lekar. Super trevligt!
Jag kom riktigt bra överrens med dom flesta som var bjudna till festen, vilket var super kul. Alltid kul att lära känna nya människor med liknande intressen. 
När några av dom bjudna hade åkt hemåt så var vi plus några till kvar och festen fortsatte inomhus. Jag och hon som bor där dansade loss totalt. Var verkligen super kul! 
Vi landade här hemma halv fem på morgonen till slut efter lite tjafs om hur vi skulle komma hem men det löste sig som tur var och jag slapp gå hem typ 1 mil, full å trött hehe.
Men var verkligen en super härlig kväll/natt! Oförglömlig.
Var en väldigt fin soluppgång när vi kom hem i alla fall hehe 
 
Sen lördag och söndag har det väl inte hänt super mycket egentligen. Var super bakis på lördagen och tog det mest lugnt å njöt av ledigheten,
På söndagen blev det att göra lite mera. Skulle egentligen åkt på agility kurs men den blev inställd tyvärr pga sjukdom.
Men var min tur i någon annans otur då vi var tvugna att få tag i fåren då vi faktiskt har sålt våra tackor vidare, då vi kände att tiden inte räckte till. Men tog att par timmar att få in dom men skam den som ger sig till slut fick vi in dom och fick särat på dom från lammen. Sen vid tre tiden kom dom nya ägarna och hämtade dom. Känns sorligt samtidigt som det känns skönt också att dom fått ett nytt hem. Så hoppas att tackorna kommer få det bra i sitt nya hem :)
 
Sen på kvällen blev det en sväng till E och F (där vi firade midsommar) för att hämta våra grejer som blev kvar där när vi gav oss av hemåt där på natten. Blev kvar hos E i 2,5 timme å tjötade om lite allt möjligt. Hoppas verkligen att vi kommer ses flera gånger. Känns som om vi kan bli otorligt bra vänner :D
 
Sen vart det ju måndag idag då. Blev tillbaka till jobbet och sköta ladugården morgon och kväll. Samt laga middag till sambon och svärfar på dagen. Var en halv seg dag idag men till slut blev jag klar på jobbet och åkte hemåt med 3,5 dagars ledighet framför mig. Ska bli skönt att få lite lång ledigt för min del.
 
 Men men nu ska jag nog göra mig klar för sängen då klockan börjar bli mycket.
Blir ensam säng gång idag då sambon är ute och kör i markerna.
 
Hare!