Snart JuL

Hej där ute!
Vart ett tag sen jag skrev nu men har varit otroligt trött den senaste tiden och har haft fullt upp med annat. Har fått en massa nya kalvar på jobbet, så mycket energi hamnar där just nu. Har även varit en del hos hästarna, Nikolina och Putte. Har ridit Putte ett par gånger nu och är inte rädd alls när jag sitter på hans rygg. Sån härlig känsla verkligen! Nu tycker jag det är kul att rida igen. Nikolina är jag dock mer skeptisk till men men vi kommer nog överens så småning om, hon är trotts allt väldigt mycket häst. Hoppas på att de blir en tripp ner till hästarna idag med hade varit mysigt att rida en sväng. Men vi får se hur ägaren har planerat det :)
 
Annars består typ mina dagar av jobb mest hehe
Blir en del grejande hemma också då julen står för dörren. Helt sjukt att om 1 vecka är det julafton. Tiden har bara sprungit iväg, känns som det nyss vart sommar och nu är detta året snart slut :s Både skönt och tråkigt men sånt är livet det bara tickar på.
 
Men nu ska jag laga lite mat innan det bär tillbaka till jobbet för att göra eftermiddags passet. Inte jätte taggad på det men men bara att kämpa på. Har nog en svacka just nu då humöret inte är på topp alltid men jag kämpar på.
 
Hare!
Fina Nikolina <3
Janet har fått en ny egen större bur då hon inte kom överräns med dom andra gerbilerna :)
Happie och Edwin vart på blåbärstväling på Mushu. Happie kom 3:a i ett lopp samt vann hundbowlingen (en lek) :D