Vilken vecka!

Hej där ute!
Som vanligt har tiden bara flygit iväg hehe.
Men vilket vecka det ändå har varit. Full fart kan man minst sagt säga!
Måndagen vart sjukt jobbig. Vart massa saker att göra på jobbet så gjorde en fin 10 timmars dag. Vart på sjukt dåligt humör på kvällen när jag väl kom hem men ibland har man såna dagar helt enkelt.
 
Tisdagen vart lite lugnare på jobbet i alla fall. Blev sen en tur till fina Fagri på kvällen. Eftersom jag får ont i ryggen av Fagris riktiga sadel så testade jag min barbacka gjord denna gången. Och den satt som en smäck! Och vad härligt det var att typ rida barbacka, vart så sjukt länge sen jag gjorde det.
Sötnosen själv! <3 
 
 Onsdagen på jobbet flöt på bra också utan några större beymmer. När jag väl vart klar där så begav jag mig till sambons ladugård istället. Han hade sjukt mycket som skulle göras, så sa att jag kunde hjälpa han lite i ladugården och sen fortsätta pressa ensilage åt han medans han tog det sista i ladugården. Dock blev det lite senare än han trodde så kom först iväg efter klockan 20 för att pressa så vart hemma igen vid cirka kl 22. Blev en sen kväll men men hade jag inte hjälpt sambon hade han fått hålla på ännu längre.
 
Torsdag flöt på bra. Vart otroligt trött denna dagen så vart skönt att det var lugnt på jobbet. Och väl hemma tog jag bara det lugnt. Visste att helgen inte skulle bli lika lugnt.
 
Även om fredagen vart lugn på jobbet. Men sen på kvällningen dök M upp då hon skulle sova över hos oss för att sedan på lördagen följa med på blåbärs tävling i agility. Denna gången vart det blåbärs tävling på Musho hundskola i Herrljunga. Jag hade med mig både Happie och Edwin å M hade med sig sin lilla vovvsing Jollie. Vart M's och Jollies första tävling inom agility någonsin så vart super kul!
Både Edwin och Happie skötte sig super bra! Jag och Happie börjar verkligen komma någonstans nu. Vi har fått en helt annan kontakt efter den här sommaren känns det som. Så nu blir det att träna ännu mera så vi bara blir bättre :D
Och på denna blåbärs tävling så fick Happie med sig en tredje plats i första av tre lopp. Super stolt matte är jag allt! För Edwin däremot så blev det ingen placering men jag är super stolt ändå över han. Hans största bekymmer är ju miljön runt om, med människor och hundar. Och där skötte han sig super bra denna gången! Stoltare matte gick inte hitta igår kan jag lova! :D
Men även där ska jag jobba på ännu mera med han nu ska vi börja träna mera här hemma också :D
Stolt vovve över sin rosett å pris! :D
 
Senare sen på lördag eftermiddag så blev det en tur till Fagri så M fick träffa han :D 
Blev en ridtur på han dock så vet jag inte riktigt vad som hände denna gången. Han fjolla sig som vanligt när vi gick iväg och sen skulle vi galoppera å trava på en stubbåker som vi gjort två gånger innan som gått super bra. Men idag vet jag inte vad det vart med han. För helt plötsligt så satte han bakdelen under sig och försökte sticka från mig. Som tur är har han en väldigt tydlig broms. Men fjollig som jag är så blev jag så klart rädd. Men prövade ändå en gång till och då gjorde han tyvärr likadant igen. Då vart det inte lika roligt längre. Sket i det då och begav oss hemåt igen. Men eftersom M var med så hade jag sagt att vi skulle ha med kameran så hon knäppte några fina kort på oss i alla fall :)
Så sjukt härlig bild verkligen!