NickoLina :D

Hej där ute! 
Torsdag kväll och har äntligen bara en arbetsdag kvar innan jag får ledigt i två dagar. Ska bli skönt med lite ledigt, är efter längtat.
 
Idag har varit en bra dag ändå. Inga nya kalvar på jobbet och alla äter som dom ska, otroligt skönt. När rutinerna vart klara blev det att börja mocka ur en av kalvboxarna. Vart behövligt. Fick sällskap av bästa E i teleluren i nån timma. Alltid lika mysigt att prata en sväng med henne :3
 
På lunchen blev det faktiskt att ta en powernap, vart så sjukt trött och hade tid till det så vart lika bra. Och nytta gjorde, blev piggare och orkade med eftermiddagen på jobbet.
 
Blev sedan en sväng till stallet för att träffa S och fina Nickolina :D
Blev första gången för Nickolina att gå in i stallet och det skötte hon galant. Inga konstigheter alls. 
Blev sedan lite missuppfattningar vart vi kunde rida. Men blev att rida i paddocken ute en sväng. Vart premiärturen för Nickolina nere på ridskolan. Och hon skötte sig jätte bra. S red henne först en sväng. Sen fick även jag sitta upp en sväng :D
Sjukt skraj först men det gick super fint. Både skritta och travade lite. Kommer bli super bra när hon kommer igång ordentligt och fått lite mer muskler :)
 
Sen hemma igen blev det mat. Vi fick lite gratäng utav svärföräldrarna så bara att värma skönt att slippa laga mat in i mellan. Så nu blir det mys i sängen.
Hare!
Snyggingen själv! :D