Agility i all dess härlighet

Hej där ute! 
Har varit en vecka med massa saker planerade.
I måndags vart jag iväg hos veterinären med Missan och klippte klorna på henne gick super bra.
Och så vart en person som heter Maria Edshammar hos mig och kollade på Sunshine. Dock blev det ingen bra bedömning där. Sunshine haltade på höger bak i onsdag och nu i måndags så haltade hon på vänster bak istället. Inget gott omdömme precis. Så får kontakta en annan veterinär station för att utreda vidare på detta. 
 
Planerna på jobbet för dagen var att klövverka kossorna. Gick super bra och allt flöt på utan problem. Vi vart klara strax innan kl 14.
Favorit damen! :D
 
I tisdags kväll var det iväg på fältvandring med LRF. Å det var hos våran granne typ. Var trevligt å träffa folket men lite segt att lyssna på dom gubbar som pratade. Var inte i säng förens kl halv tolv, tolv typ.
Härligt väder med strålande sol!
 
Sen på onsdag vart det dax för fältvandring nummer 2 fast med Slättens Nöt denna gången. Blev en lite längre tripp på kanske 15-20 min med bilen. Blev chaffis denna kvällen. Bar iväg till en gård där dom precis byggt ett nytt mjölkstall med 2 lely mjölkrobotar. Super fint stall verkligen. Kul att se dessa nya stall med den nyaste tekniken.
Sen blev det grillade hamburgare som Scan bjöd på i en närliggande bygdegård. Super gott var det. Och även denna kvällen blev det sent kom i säng typ kl 01 på natten.
Mjölkrobotarna på fältvandringen.
 
Torsdagen flöt på utan några större bekymmer. På jobbet hände det lite grejer i form av att mina kvigor fick åka iväg till sommarbete så nu är det inte många djur kvar inne i ladugården. Är en fördel med sommaren att kunna ha djuren ute på bete.
 
Fredagen var väldigt lugnt på jobbet. Fick chans å vila upp mig en sväng, vilket var skönt. Sen på kvällningen var det dax för nästa punkt för veckan. Nämligen grillkvällen i Kolsholmens byggdegård. Alltid lika trevligt och roligt dessa kvällar. Även denna dagen blev det otroligt sent, vart nog i säng närmare halv två.
 
Men även om det blev sent i säng så var det upp kl 07. Skulle nämligen iväg på en liten agility tävling i Herrljunga på Musho Hundskola. Så bara att palla sig upp och ge sig iväg. Hade bästa svägerskan med mig också med sin egen egen lilla donna. 
Och denna dagen kunde inte blivit bättre. Hade både Happie och Edwin med mig. Och båda skötte sig jätte bra. Hade 5 starter med Happie och 3 starter med Edwin. 
Satte 4 av 5 lopp med Happie var av det ena hade slalom med och gick super bra typ. Vi tog oss igenom banan i alla fall. Super stolt över han!
Och Edwin, finns inte ord för att beskriva min glädje över hur duktig han var idag. Super fint skötte han sig verkligen. 
Happie fick med sig 3 rosetter hem. Han blev femma i blåbärs loppet, tredje bästa hund i alla storlekar i tunnelracet och etta i agility loppet. Super stolt över honom! Är jätte nöjd över agility loppet även om det tog lång tid och vi kom i mål med 20 fel. Men vi tog oss igenom och dom andra som var med diskade sig tyvärr. Men är jätte stolt över han <3
Edwin sprang på super fint i Blåbärs loppen. Och knep till sig en andra plats. Super nöjd! I tunnel racet vart han bra trött så där diskade vi oss men super roligt ändå :)
Super fina båda mina killar!
Bättre killar finns inte! <3
Börjar bli en hög med rosetter på väggen.
Hundarnas på den nedre å tre på den över. Sen är dom andra gerbilernas rosetter. Men super njöd verkligen! :D
 
Ne men nu ska jag göra mig iording för att sova så jag orkar med morogn dagen då det blir lite mer agility, fast nere på brukshunds klubben istället.
 
Hare!